Over ons

Over Fiervoeters

 

Fiervoeters staat voor kennis en kwaliteit en is ontstaan uit jarenlange ervaringen in de (hulp)hondenwereld.

 

Deelnemers leren samenwerken met de hulphond volgens de nieuwste methodes en voldoen daarmee aan de internationaal geaccepteerde standaarden.

 

Onze teamtrainers zijn ervaren kynologisch instructeurs met een ervaringsdeskundige achtergrond.

 

Beschikbaarheid:

Op de kaart krijgt u een indicatie van ons werkgebied en de mogelijkheden. Wij werken hard aan het uitbreiden van onze capaciteit.

 

Woont u in een andere provincie dan aangegeven? Gelieve te mailen met uw naam, adres, contact gegevens en vraag, wij zetten u dan op de wachtlijst en nemen dan contact met u op zodra er een trainer beschikbaar komt.

Organisatie

Ons team

Maak kennis met de leden van ons team.

Wouter de Vries (Gytsjerk)

Wouter de Vries (Gytsjerk)

Oprichter / Instructeur en leidinggevende Teamtrainingen / Hondengedragsdeskundige

Sjoukje Weenink (Biddinghuizen)

Sjoukje Weenink (Biddinghuizen)

Instructeur / Teamtrainer / Hondengedragsdeskundige

Nancy Kroon

Nancy Kroon

Ervaringsdeskundige / adviseur.

Vacatures:

Vacatures:

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk en denkt u iets te kunnen betekenen voor onze organisatie, stuur dan graag uw cv. met motivatie naar ons algemene email adres info@fiervoeters.nl

Helpt u ons mee met een kleine donatie?

Helpt u ons mee met een kleine donatie?

Verkregen fondsen worden zo goed mogelijk besteed in het realiseren van onze doelen, waarin ons hoofddoel is het zoveel mogelijk mensen kunnen helpen met een assistentiehond.

Ontvangen giften en donaties kunnen rechtstreeks besteed worden in het aanbieden van extra lessen, volledige trajecten, of gebruikt worden om te investeren in het verder optimaliseren van onze trajecten en aanbod, zoals het plaatsen van puppy’s in gastgezinnen, aannemen van meer trainers en het opzetten van eigen “fok”lijnen.